Felhasználók által generált #hashtag mozaik fal

Social reach és brand engagement növelés az eseményeden a hashtag mozaik fotófallal.

Az esemény résztvevői együtt vesznek részt egy hirdetőtábla méretű műalkotás megalkotásában - valós időben az esemény #hashtag-e alapján. A feltöltött képekkel pedig új tömegek érhetőek el az esemény fényét és hírét növelve.

Jelenleg csak a Digitális mozaik megoldásunk elérhető:

Digitális mozaik fal - jelenleg elérhető
Töltsd fel saját instagramos képedet és a képed beillesztésre kerül a digitális „falon”/kivetítőn/óriáskijelzőn!

Valós nyomtatásos mozaik fal - továbbfejlesztés miatt átmenetileg nem elérhető
Nyomtasd ki saját instagramos képedet és ragaszd fel a megfelelő helyre a falon! 


Feltöltés módja:
Az egyedi brandingelt feltöltő oldalon keresztül vagy a megadott #hashtag-gel publikusan megosztva instagramon. Ha a közönség nem biztos, hogy kedvelni fogja az instagram-ot kérje tőlünk az alternatív feltöltési lehetőségeket, melyekkel a közönség minden tagja részt tud venni az aktivitásban.  

Fejlesztéseink mögött sok év tapasztalat áll. Minden esemény és új felhasználás esetén professzionális szolgáltatást és supportot nyújtunk, hogy az eseményt a legmagasabb szintre emeljük. Megoldásaink támogatása mellett a WPO Creative Digital csapata áll naprakész szakmai hozzáértéssel és teljeskörű megoldásokkal: https://wpo.hu

Fotómozaik vagy képfolyam formában

a képeket megjelenítésre kerülhetnek bármilyen kijelzőn, kivetítőn.

Felhasználói tartalom

A részvétel egyszerű, a vendégek és rajongók a saját telefonjukkal, Instagram fiókjukkal töltenek fel képeket, amelyek digitálisan vagy nyomtatva beépülnek a "nagy képbe".

Mérhető ROI

Mindegyik feltöltött fotó eléri a meglévő rajongókat és egyben újakat is. Részletes analitikával tudunk szolgálni az események után, hogy felismerjük az új irányokat és lehetőségeket.

Készíts egy képet

Az esemény résztvevői a saját telefonjukkal fotóznak az esemény bármelyik pontján. Személyes pillanatok és nagy jelenetek összetalálkozva.

Oszd meg hashtag-gel

Az eseményen résztvevők a fotóikat feltöltik egyedi hashtaggel, megosztva a márkát és az esemény pillanatait, személyes élményeit.

Nézd vissza a kijelzőn/kivetítőn

Az egyedi feltöltő oldalon keresztül vagy a megadott hashtag-gel feltöltve megjelenítésre kerülnek a képek a kijelzőn/kivetítőn.

Ajánlatért és részletekért: hello@pictogram.hu

+36 30 326 4612

Ismerkedj meg további Pictogram és WPO megoldásokkal:

Fotó és Print automaták

Interaktív fotós, gifes, boomerángos élmény, amely adatbázist épít és megosztást generál. Social nyomtatóval márka arculatra szabott képek nyomtathatóak.

Kiosk fejlesztések

Nagyképernyős, érintőképernyős játékok, információs panelek (térkép, napirend, videók, regisztráció, ranglista, stb.)

Nagyképernyős élő képfolyam

Interaktív óriáskijelzők: A nagyképernyős megoldásainkkal mégtöbb élmény kerülhet az eseményre. Instagram vagy Twitter hírfolyam, szavazás, szponzor animációk, program tábla, stb.

További játékok és fejlesztések

Vedd meg az egyik játékunkat egyedi design-nal a következő promóciós kampányodhoz. Bármilyen eszközre: Kiosk, Tablet, Mobil, stb.

© A Pictogram termékek kizárólagos forgalmazója a WPO Creative Digital